V stavbi Gospodarske zbornice Slovenije se z digitalnimi rešitvami poleg podjetja AXIS predstavlja še 15 slovenskih investitorjev, projektantov, gradbenih in informacijskih podjetij ter drugih institucij, povezanih z gradbenimi procesi.

 

AXIS je vodilno podjetje na področju digitalizacije gradbenih procesov in uvedbe Gradbeništva 4.0 in eno redkih podjetij, ki razvija lastne specializirane programske rešitve XPERT za področje vodenja gradbenih projektov v slovenskem prostoru. Skupaj z ostalimi razstavljalci dokazuje, da so slovenski gradbeniki odlično digitalno izobraženi in pri svojem delu uporabljajo najsodobnejša orodja. Kljub temu pa nas na področju digitalizacije gradbeništva čaka še veliko dela, predvsem v smeri organizacije, integracije orodij ter standardizacije tako gradbenih procesov kot podatkov.

Predstavitev domačih programskih rešitev in uporabe digitalnih orodij v gradbeništvu se v obliki razstave odvija v počastitev predsedovanja Republike Slovenije Svetu Evropske unije. Razstava je odprta še do konca decembra 2021. Vabljeni na ogled v preddverje GZS.

Predstavitveni video o digitalni rešitvi CERP podjetij AXIS in HAKL IT tukaj.

 

Komentarji so onemogočeni.