Vsebina

Vse vsebine, objavljene na www.axis.si, so last družbe AXIS, d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja AXIS, d.o.o. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Družba AXIS, d.o.o. ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.axis.si, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. AXIS, d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani www.axis.si.

Zasebnost in zaupnost

Podjetje AXIS, d.o.o. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam. Vaši podatki bodo obravnavani zaupno in skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem v skladu z dobrimi praksami v informacijski varnosti.

Varstvu osebnih podatkov EU679/2016

Vaše podatke bomo zbirali, obdelovali, prenašali in hranili skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov EU679/2016. Vse podatke posameznikov obdelujemo v skladu s pridobljenimi privoljenji. Vrste podatkov in nameni obdelav so navedeni na privolitvah.

AXIS, d.o.o. deluje kot upravljavec osebnih podatkov. V skladu s tem spoštuje zahteve in določbe Splošne uredbe o varstvu podatkov v zvezi s pravicami posameznikov ter ustreznimi tehničnimi in organizacijskimi ukrepi za varovanje njihovih osebnih podatkov.
Vse pravice iz naslova varstva osebnih lahko posamezniki uveljavljajo preko axis@axis.si.

Piškotki

Spletna stran www.axis.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa vaše aktivnosti in zanimanje z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.