Soustvarjamo prihodnost gradbeništva v Industriji 4.0 

Kdo smo in kako vam lahko pomagamo?

O PODJETJU AXIS d.o.o. 

AXIS je visoko specializirano podjetje, ki združuje ekipo vrhunskih strokovnjakov s področij gradbeništva in informacijske tehnologije ter ponuja visoko strokovne storitve in napredna programska orodja, ki podpirajo celovito upravljanje gradbenih investicij in gospodarjenje s cestno infrastrukturo.

 

Strokovno svetovanje, učinkovite rešitve z lastnimi programskimi orodji ter edinstveno bazo podatkov ponujamo javnim in zasebnim organizacijam ter ustvarjamo dolgoročna partnerstva in medsebojno zaupanje.

OSEBNA IZKAZNICA podjetja 

Ime podjetja:
AXIS, Projektne IT rešitve in storitve, d.o.o.
Kratko ime:
AXIS, d.o.o.
Sedež:
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana
Slovenija
Telefonska številka:
+ 386 (0)1 620 46 51
Mobilnik:
+ 386 (0)31 616 455
Spletna stran:
E-naslov:
Matična številka:
1782355000
ID št. za DDV:
SI68659962
Podjetje je zavezanec za DDV po Zakonu
o davku na dodano vrednost. 
Datum ustanovitve:
18.12.2002
Ustanovitveni kapital:
8.764,60 €
Transakcijski račun:
02036-0253365117 pri NLB d.d.

SMO ZANESLJIVI, STROKOVNI IN UČINKOVITI.

17let izkušenj doma in v tujini
200+strank
600+izvedenih projektov

Vizija podjetja

Ustvarjamo programska orodja in razvijamo storitve za Industrijo 4.0 v gradbeništvu. Sooblikujemo in vzpostavljamo standarde, digitaliziramo podatke, ustvarjamo in nadgrajujemo edinstveno bazo podatkov, poenostavljamo procese, skrbimo za okolje učinkovitega sodelovanja, omogočamo pravilno upravljanje procesov v gradbeništvu ter učinkoviti nadzor, preglednost in poročanje deležnikom na projektih.
Z naprednim pristopom pri upravljanju projektov ustvarjamo kulturo sodelovanja in zaupanja med deležniki. Z lastnimi programskimi orodji XPERT, XPERTopen in XPERTbcp vertikalno in horizontalno povezujemo procese načrtovanja, priprave in izvajanja projektov. Različne interese deležnikov postavljamo na skupni imenovalec in povečujemo uspešnost projektov. Ker sistematično pristopamo in parametrično razmišljamo, smo ustvarjeni za izzive velikih infrastrukturnih projektov in njihovega portfeljskega upravljanja.
 

Poslanstvo podjetja

Podpiramo javne in zasebne organizacije pri natančnem, nadzorovanem in preglednem upravljanju gradbenih investicij in projektov z uporabo naprednih programskih orodij: XPERT, XPERTopen in XPERTbcp za trajnostno načrtovanje, izgradnjo in upravljanje infrastrukture in objektov, ki izboljšujejo vsakdanje življenje in mobilnost za vse uporabnike.
 

Vrednote podjetja

Svoje vrednote smo v dolgih letih delovanja vtkali v vse storitve in programske rešitve, ki smo jih razvili. Znanje stalno nadgrajujemo, z razvojno usmerjenostjo in zagnanostjo pa našo dejavnost nenehno izboljšujemo ter soustvarjamo prihodnost Industrije 4.0 v gradbeništvu.
Strokovni, inovativni, drugačni, zanesljivi in odgovorni ponosno soustvarjamo trajnostno načrtovanje, kakovostno izgradnjo in celovito upravljanje infrastrukturnih projektov.